Kozmetički tretmani 2017-10-19T15:14:13+00:00

Skin skener: omogućava testiranje i analizu kože, dublje nego što je vidljivo golim okom. Parametri koje pratimo na skin-skeneru, a koji predstavljaju polaznu tačku svih anti-aging tretmana kao i preporuku za kućnu upotrebu kozmetike su: hidratacija, elastičnost i masnoća. Pregledi na skin-skeneru su besplatni.


Klasičan tretman lica predstavlja neizostavan deo nege. Tretman podrazumeva: toniranje, parenje, komedoekspresiju i masku za umirenje kože lica. Nakon toga ide prijatna masaza lica i završna krema prema tipu kože. Preporučeni broj tretmana je 2x mesečno.


Tretmani kiseonikom – omiljeni tretman holivudskih zvezda, tretman podrazumeva ubacivanje čistog hiperbaričnog kiseonika što ima za posledicu regeneraciju kože, povećanje mikrocirkulacije kože, povećanje hidratacije, a smanjenje bora. Posebno se preporučuje kod osetljive kože jer ublažava crvenilo i iritaciju, a ujedno prosvetljava ten. Može se kombinovati sa svim anti-agin tretmanima.


Biološki tretmani – izuzetno prijatan tretman namenjen  da ukloni višak mrtvih ćelija sa kože, dubinski nahrani i regeneriše kožu. Zato predstavlja važan
tretman pred odlazak na odmor kao i važan tretman u nezi kože posle leta.
Ultrazvučno čisćenje lica je moderan, bezbolan i bezbedan način profesionalnog čišćenja lica koji sve više postaje zamena za klasične tretmane lica jer kraće traje. Tragovi čišćenja se gube veoma brzo i lako ga je uklopiti u svakodnevne obaveze ovim tretmanom postiže se piling kože, a bore se ublažavaju i ravnaju. Takođe, uklanja se višak sebuma i bubuljice, a istovremeno se popravlja tonus i hidriranost kože.  Tretman traje 30 minuta. 

rezerviši termin
Rezervišite besplatnu konsultaciju
Tel. 065/80-25-981